KIELLE VEGA 80 x 15,4 x 73cm galérka, biela, 50118800

 
 
 
 

 
 

 
 

Galérky

KIELLE VEGA 80 x 15,4 x 73cm galérka, biela, 50118800

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 50118800
Hmotnosť: 15.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
201,37 € Vaša cena: 161,10 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Galérka (skrinka so zrkadlom nad umývadlo) Kielle VEGA

Usporiadať v kúpeľni všetko potrebné tak, aby nevznikol chaos, ale naopak bola podporená relaxačná a vizuálne čistá stránka miestnosti je niekedy poriadna výzva. Zrkadlová skrinka Kielle VEGA vám v tomto smere môže byť veľmi nápomocná.

  • Rozmery: 800 x 154 x 730mm
  • Materiál: MDF / lamino
  • Farba: biela lakovaná s vysokým leskom

Ostatné vlastnosti:

  • dvojkrídlové dvierka so zrkadlom
  • 2x vnútorné poličky
  • dvierka so spomaľujúcimi pántami
  • dodávané v zmontovanom stave

Dostatok miesta
Zrkadlová skrinka Kielle VEGA má rozmery 80 x 73 x 15cm, vďaka čomu ponúka dostatok úložného priestoru a zároveň nezahlcuje priestor robustným tvarom. Vnútri nájdete dve police. Ľahko tu umiestnite všetko potrebné na dennú hygienu, ale tiež napríklad kozmetiku, líčidlá, odličovacie tampóny, prvú pomoc, parfumy, holiaci strojček alebo drobné šperky. Všetko je na dosah a pritom elegantne skryté, aby sa čistota priestoru zbytočne nenarušila.

Kvalitné materiály
Zrkadlová skrinka je vyrobená z kvalitnej drevotriesky a lakovaná do vysokého lesku. Dodáva priestoru punc elegancie a zároveň ho odľahčuje. Prednú stranu tvoria dvierka so zrkadlom. Tie sú vybavené pomalým dovieraním, vďaka čomu znížite hluk a tiež efektívne ochránite zrkadlá pred rozbitím.

Dlhodobá krása
Spoločnosť Kielle sa sústredí na dlhodobo spoľahlivú funkčnosť, preto vyberá také materiály, ktoré sú pre dané prostredie vhodné a zároveň vydržia každodenné používanie. Vďaka tomu sa môžete z ich perfektného stavu tešiť po dlhú dobu. Použité materiály sa navyše ľahko a rýchlo čistia.

Produkty Kielle série VEGA

Vega je najjasnejšia hviezda v súhvezdí Lýry. A práve touto hviezdou sa inšpirovala nemecká značka Kielle. Séria Kielle VEGA vás zaujme svojimi hranatými líniami, precíznym spracovaním a dlhodobo spoľahlivou funkčnosťou. V tejto sérii nájdete závesné toalety, nábytok do kúpeľne, vane, sprchy a kúpeľňové doplnky. Akrylátové vane stavajú na preverené hranaté línie, ktoré sú zjemnené oblými rohmi. Praktické je tiež jemné skosenie hrán, ktoré poskytuje príjemnú oporu pri relaxácii vo vani. Kúpeľňové doplnky Kielle VEGA vás oslnia svojím rozmanitým výberom a kombináciami materiálov.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia