KIELLE VEGA náhradná pumpička do dávkovača mydla, chróm, 90403020

 
 
 
 

 
 

 
 

Kúpeľňové doplnky

KIELLE VEGA náhradná pumpička do dávkovača mydla, chróm, 90403020

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 90403020
Hmotnosť: 0.1000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
4,66 € Vaša cena: 3,72 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Náhradný diel - pumpa do dávkovača na tekuté mydlo Kielle VEGA

  • Materiál: plast
  • Povrchová úprava: chróm

Náhradná pumpička k dávkovaču mydla
Dávkovač mydla je skvelým pomocníkom v domácnosti. Priestor príjemne oživuje a zároveň ho zachováva opticky čistý. Pri intenzívnom používaní občas dôjde k poškodeniu pumpičky. Situácia však nemusí byť nutne stratená, pretože sú k dispozícii náhradné diely.

Krásny chróm
Náhradná pumpička je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý je vybavený chrómovou povrchovou úpravou. Lesk chrómu dodáva miestnosti elegantný nádych, ale tiež priestor príjemne opticky odľahčuje. Ak chcete povrchy udržať dlhodobo krásne, využite na ich pravidelnú údržbu vlhkú jemnú handričku. Vyhnite sa hrubým povrchom, ale aj agresívnym čističom, ktoré by mohli chrómovú úpravu poškodiť.

Na jedno stlačenie
Dávkovač mydla je praktický aj v tom, že na jediné stlačenie získate presnú dávku mydla, potrebnú na perfektné umytie. Náhradná pumpička Kielle navyše pridáva do priestoru elegantné línie v podobe rovného zakončenia dávkovača.

Produkty Kielle série VEGA

Vega je najjasnejšia hviezda v súhvezdí Lýry. Práve touto hviezdou sa inšpirovala nemecká značka Kielle. Séria Kielle VEGA vás zaujme svojimi hranatými líniami, precíznym spracovaním a dlhodobo spoľahlivou funkčnosťou. V tejto sérii nájdete závesné toalety, nábytok do kúpeľne, vane, sprchy a kúpeľňové doplnky. Akrylátové vane stavajú na preverené hranaté línie, ktoré sú zjemnené oblými rohmi. Praktické je tiež jemné skosenie hrán, ktoré poskytuje príjemnú oporu pri relaxácii vo vani. Kúpeľňové doplnky Kielle VEGA vás oslnia svojím rozmanitým výberom a kombináciami materiálov.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia