KIELLE VEGA náhradná nádobka na WC kefu, sklo matné, 90418030

 
 
 
 

 
 

 
 

Kúpeľňové doplnky

KIELLE VEGA náhradná nádobka na WC kefu, sklo matné, 90418030

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 90418030
Hmotnosť: 0.4000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
14,40 € Vaša cena: 11,52 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Náhradný diel - nádobka na WC kefu Kielle VEGA

  • Materiál: matné sklo

Ostatné vlastnosti:

  • určená pre WC kefu Kielle zo série VEGA (40518010)

Náhradná nádobka na WC kefu - decentný doplnok
Medzi základné vybavenie kúpeľne patrí aj WC set na čistenie toalety po jej použití. Výhodné sú najmä nástenné varianty, ktoré umožňujú udržať v čistote aj okolie tohto kúpeľňového prvku.

Elegantná nevyhnutnosť
Súčasťou WC setu je obvykle nádobka na WC kefu, kefa a v prípade nástenného variantu aj držiak, ktorý sa privŕta alebo prilepí na stenu. Náhradná nádobka na WC kefu Kielle VEGA zaujme svojimi hranatými líniami. Je vyrobená z kvalitného skla. Elegantný nádych dodáva matné vyhotovenie. Má však aj čisto praktickú funkciu, pomáha uchovať optickú čistotu priestoru a decentne skryje prípadné nečistoty.

Jednoduchá údržba
Nádobka na WC kefu sa ľahko udržuje v čistote, stačí ju pravidelne vypláchnuť a zotrieť handričkou. Odporúčame vyhnúť sa agresívnym čističom alebo hrubým stranám hubiek, ktoré by mohli povrch nechcene mechanicky poškodiť. Vďaka svojmu tvaru sa s nádobkou jednoducho manipuluje.

Produkty Kielle série VEGA

Vega je najjasnejšia hviezda v súhvezdí Lýry. Práve touto hviezdou sa inšpirovala nemecká značka Kielle. Séria Kielle VEGA vás zaujme svojimi hranatými líniami, precíznym spracovaním a dlhodobo spoľahlivou funkčnosťou. V tejto sérii nájdete závesné toalety, nábytok do kúpeľne, vane, sprchy a kúpeľňové doplnky. Akrylátové vane stavajú na preverené hranaté línie, ktoré sú zjemnené oblými rohmi. Praktické je tiež jemné skosenie hrán, ktoré poskytuje príjemnú oporu pri relaxácii vo vani. Kúpeľňové doplnky Kielle VEGA vás oslnia svojím rozmanitým výberom a kombináciami materiálov.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia