KIELLE VEGA WC kefa závesná, chróm, sklo matné, 40518010

 
 
 
 

 
 

 
 

Séria VEGA

KIELLE VEGA WC kefa závesná, chróm, sklo matné, 40518010

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 40518010
Hmotnosť: 1.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
43,26 € Vaša cena: 34,61 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Kefa na čistenie WC misy s nádobkou Kielle VEGA s držiakom na stenu

  • Rozmery: 98 x 133 x 345mm
  • Materiál: mosadz (držiak, rukoväť), matné sklo (nádoba)
  • Povrchová úprava: chróm

Ostatné vlastnosti:

  • inštalácia vŕtaním

WC kefa nástenná s držiakom – elegancia do posledného detailu
O tom, že elegantný môže byť akýkoľvek kúpeľňový prvok, vás presvedčí nástenná WC kefa s nádobkou a držiakom Kelle VEGA. Toto rýdzo praktické vybavenie totiž nerezignovalo na schopnosť zachovať si vkus a sebavedome pomáha dotvárať celkovú atmosféru v miestnosti.

Nadčasová kombinácia skla a chrómu
WC kefa s nádobkou a držiakom na stenu využíva nadčasovú kombináciu skla a chrómových povrchov. Vkusné matné vyhotovenie skla nádobky zachováva intimitu pri používaní, chrómové povrchy mosadzného držiaka nádobky a držadla kefy navodzujú pocit čistoty a ľahkosti. Jemné mliečne sklo pridáva jemnosť. Tomuto kúpeľnovému prvku tiež nahrávajú moderné, minimalisticky ladené hranaté línie, ktoré sa hodia do väčšiny kúpeľňových štýlov.

Bezpečnosť a jednoduchá údržba
Inštalácia privŕtaním na stenu má hneď niekoľko výhod. Uchytenie je naozaj pevné a tak odolá aj nájazdom malých detí alebo domácich zvierat. Zároveň výrazne uľahčuje údržbu samotnej nádoby, ktorú jednoducho z držiaka vyberiete a opláchnete. Nespornou prednosťou je možnosť precízneho upratovania okolia. Udržať si hygienický štandard, na ktorý ste zvyknutí, tak nebude vyžadovať dodatočnú energiu z vašej strany.

Produkty Kielle série VEGA

Vega je najjasnejšia hviezda v súhvezdí Lýry. Práve touto hviezdou sa inšpirovala nemecká značka Kielle. Séria Kielle VEGA vás zaujme svojimi hranatými líniami, precíznym spracovaním a dlhodobo spoľahlivou funkčnosťou. V tejto sérii nájdete závesné toalety, nábytok do kúpeľne, vane, sprchy a kúpeľňové doplnky. Akrylátové vane stavajú na preverené hranaté línie, ktoré sú zjemnené oblými rohmi. Praktické je tiež jemné skosenie hrán, ktoré poskytuje príjemnú oporu pri relaxácii vo vani. Kúpeľňové doplnky Kielle VEGA vás oslnia svojím rozmanitým výberom a kombináciami materiálov.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
KIELLE VEGA WC kefa závesná, chróm, sklo matné, 40518010 KIELLE VEGA WC kefa závesná, chróm, sklo matné, 40518010 43,26 € 34,61 € Ušetríte: 20 %
Výpredaj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia