KIELLE VEGA náhradná miska na mydlo, sklo matné, 90418020

 
 
 
 

 
 

 
 

Kúpeľňové doplnky

KIELLE VEGA náhradná miska na mydlo, sklo matné, 90418020

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 90418020
Hmotnosť: 0.1000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
10,43 € Vaša cena: 8,34 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Náhradný diel - miska do mydelničky Kielle VEGA

  • Materiál: matné sklo

Ostatné vlastnosti:

  • určená pre mydelničku Kielle zo série VEGA (40318010)

Náhradná mydelnička - mydlo na dosah
Kúpeľňa je miestom očisty a zároveň relaxácie. Mala by lahodiť oku, ale aj poskytovať pohodlný prístup ku všetkým potrebným pomôckam. Sklenená závesná mydelnička Kielle VEGA je skvelým riešením, ako mať mydlo na dosah a v skvelej kondícii.

Matná, vkusná, moderná
Nástenná mydelnička pozostáva z mosadzného držiaka s chrómovým dizajnom povrchov a sklenenej misky. Hranaté línie mydelničky sú zjemnené zaoblenými hranami, nadčasovosť dodáva matné vyhotovenie skla. Vďaka tomu sa hodí do moderne aj klasicky ladenej kúpeľne.

Všetko po ruke a v skvelom stave
Mydelnička je navrhnutá tak, aby uchovávala mydlo preč z dosahu vody a bolo teda vždy príjemné na dotyk a zbytočne sa nerozmáčalo. Mydelnička sa pohodlne čistí, stačí ju iba opláchnuť pod tečúcou vodou. V prípade usadenín je lepšie ju odmočiť a potom zotrieť handričkou. Vďaka umiestneniu privŕtaním či prilepením k stene navyše ušetríte aj miesto na umývadle a mydlo budete mať vždy po ruke.

Produkty Kielle série VEGA

Vega je najjasnejšia hviezda v súhvezdí Lýry. Práve touto hviezdou sa inšpirovala nemecká značka Kielle. Séria Kielle VEGA vás zaujme svojimi hranatými líniami, precíznym spracovaním a dlhodobo spoľahlivou funkčnosťou. V tejto sérii nájdete závesné toalety, nábytok do kúpeľne, vane, sprchy a kúpeľňové doplnky. Akrylátové vane stavajú na preverené hranaté línie, ktoré sú zjemnené oblými rohmi. Praktické je tiež jemné skosenie hrán, ktoré poskytuje príjemnú oporu pri relaxácii vo vani. Kúpeľňové doplnky Kielle VEGA vás oslnia svojím rozmanitým výberom a kombináciami materiálov.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
KIELLE VEGA náhradná miska na mydlo, sklo matné, 90418020 KIELLE VEGA náhradná miska na mydlo, sklo matné, 90418020 10,43 € 8,34 € Ušetríte: 20 %
Výpredaj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia