KIELLE VEGA držiak toaletného papiera, chróm, 40418010

 
 
 
 

 
 

 
 

Séria VEGA

KIELLE VEGA držiak toaletného papiera, chróm, 40418010

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 40418010
Hmotnosť: 1.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
28,82 € Vaša cena: 23,06 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Nástenný držiak na toaletný papier Kielle VEGA

  • Rozmery: 128 x 100 x 23mm
  • Materiál: mosadz
  • Povrchová úprava: chróm

      Ostatné vlastnosti:

      • inštalácia vŕtaním

      Držiak toaletného papiera
      Držiak toaletného papiera je potrebným vybavením domácnosti. Neznamená to však, že je nutné rezignovať na eleganciu a štýl.

      Nadčasový tvar
      Držiak toaletného papiera bez krytky Kielle VEGA vkusne kombinuje oblé a rovné tvary. Hodí sa preto do moderných, ale aj klasicky ladených kúpeľní. Žiadna línia tu nie je navyše, čo vytvára harmonický a štýlovo čistý kúpeľňový prvok. Skvele pôsobí aj chrómové prevedenie povrchov, vďaka čomu získava držiak ľahkosť a vzdušnosť. Samotný držiak je vyrobený z mosadze.

      Praktické výhody
      Rameno držiaka je pevné, čo významne uľahčuje navliekanie toaletného papiera. Tvar držiaka je priestorovo prívetivý, takže sa sem zmestí aj širšia rola. Rameno je ukončené zahnutím, preto papier nekĺže a spoľahlivo sa odmotáva podľa vašej potreby. Inštalácia držiaka privŕtaním je jednoduchá a rýchla, čo je ďalšou výhodou tohto kúpeľňového vybavenia.

      Produkty Kielle série VEGA

      Vega je najjasnejšia hviezda v súhvezdí Lýry. Práve touto hviezdou sa inšpirovala nemecká značka Kielle. Séria Kielle VEGA vás zaujme svojimi hranatými líniami, precíznym spracovaním a dlhodobo spoľahlivou funkčnosťou. V tejto sérii nájdete závesné toalety, nábytok do kúpeľne, vane, sprchy a kúpeľňové doplnky. Akrylátové vane stavajú na preverené hranaté línie, ktoré sú zjemnené oblými rohmi. Praktické je tiež jemné skosenie hrán, ktoré poskytuje príjemnú oporu pri relaxácii vo vani. Kúpeľňové doplnky Kielle VEGA vás oslnia svojím rozmanitým výberom a kombináciami materiálov.

      Príslušenstvo


      Na stiahnutie


      Príslušenstvo


       
       
      Navštívili ste
      KIELLE VEGA držiak toaletného papiera, chróm, 40418010 KIELLE VEGA držiak toaletného papiera, chróm, 40418010 28,82 € 23,06 € Ušetríte: 20 %
      Výpredaj
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
      Plná (Desktop) verzia