KIELLE VEGA 60 x 15,4 x 73cm galérka, biela, 50118600

 
 
 
 

 
 

 
 

 
 

Galérky

KIELLE VEGA 60 x 15,4 x 73cm galérka, biela, 50118600

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 50118600
Hmotnosť: 15.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
175,07 € Vaša cena: 140,05 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Galérka (skrinka so zrkadlom nad umývadlo) Kielle VEGA

Pohodlie kúpeľne vytvára jej jednotlivé prvky, ale aj celkový vzhľad a atmosféra miestnosti. Hladký dizajn a praktickosť zrkadlovej skrinky Kielle VEGA by preto vo vašej domácnosti nemala chýbať.

  • Rozmery: 600 x 154 x 730mm
  • Materiál: MDF / lamino
  • Farba: biela lakovaná s vysokým leskom

Ostatné vlastnosti:

  • dvojkrídlové dvierka so zrkadlom
  • 2x vnútorné poličky
  • dvierka so spomaľujúcimi pántami
  • dodávané v zmontovanom stave

Povedzte to dizajnom
Kúpeľňa už dávno nie je iba miestom očisty. V moderných domácnostiach je to aj priestor na relaxáciu a oddych. Aby tento proces nebol ničím narušený, treba aj starostlivo vyladiť samotný vzhľad miestnosti. Potom nebude náš zrak a mozog zamestnávať rušivý zmätok. Nadčasová zrkadlová skrinka Kielle VEGA dodá miestnosti ľahkosť a zároveň pomôže „ukryť“ hygienické nevyhnutnosti, ktoré však zostávajú po ruke.

Praktickosť aj krása
Zrkadlová skrinka Kielle VEGA je vhodná aj do menších kúpeľní, to vďaka rozmerom 60 × 73 × 15cm. Ponúka teda dostatok priestoru pre všetko potrebné (kefky na zuby, zubné pasty, kozmetiku, lekárničku aj hrebene alebo holiace strojčeky) a zároveň nezaberie príliš miesta. Vnútri zrkadlovej skrinky nájdete 2 police, na ktoré všetko ľahko a prehľadne usporiadate. Výhodou je tiež pomalé dovieranie dvierok, vďaka čomu znížite hluk, ale aj riziko rozbitia zrkadla.

Odolné materiály
Zrkadlová skrinka Kielle VEGA je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, pričom povrchy sú lakované s vysokým leskom. Prednú stranu tvoria dvoje dvierka so zrkadlom. Materiál a spracovanie skrinky aj zrkadla je prispôsobené potrebám kúpeľňového prostredia (vysoká vlhkosť, striedanie teplôt…), vďaka čomu zostane skrinka dlhodobo krásna. Vďaka univerzálnemu dizajnu sa hodí do moderných, ale aj klasicky ladených kúpeľní.

Produkty Kielle série VEGA

Vega je najjasnejšia hviezda v súhvezdí Lýry. A práve touto hviezdou sa inšpirovala nemecká značka Kielle. Séria Kielle VEGA vás zaujme svojimi hranatými líniami, precíznym spracovaním a dlhodobo spoľahlivou funkčnosťou. V tejto sérii nájdete závesné toalety, nábytok do kúpeľne, vane, sprchy a kúpeľňové doplnky. Akrylátové vane stavajú na preverené hranaté línie, ktoré sú zjemnené oblými rohmi. Praktické je tiež jemné skosenie hrán, ktoré poskytuje príjemnú oporu pri relaxácii vo vani. Kúpeľňové doplnky Kielle VEGA vás oslnia svojím rozmanitým výberom a kombináciami materiálov.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia