KIELLE OUDEE 53cm WC závesné RIMLESS, so sedadlom SoftClose, 30102001

 
 
 
 

 
 

 
 

Toalety (WC)

KIELLE OUDEE 53cm WC závesné RIMLESS, so sedadlom SoftClose, 30102001

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 30102001
Hmotnosť: 28.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
229,81 € Vaša cena: 183,85 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Závesná WC misa Kielle OUDEE, so sedátkom SoftClose Slim

  • Rozmery: 360 x 530mm
  • Farba: biela

Závesné WC:

  • Rimless - bezokrajové vyhotovenie
  • skryté upevnenie
  • hlboké splachovanie
  • splachovací objem 4 / 6L

WC doska:

  • typ: Slim
  • s funkciou pomalého sklápania SoftClose
  • ľahko odoberateľná pre jednoduchú údržbu

Tento produkt Vám môže byť doručený bez originálneho obalu. Dôvodom je ochrana produktu proti poškodeniu v priebehu prepravy k vám.

Set závesného WC a dosky Kielle OUDEE - luxusný vzhľad, stabilita a nadčasovosť
Závesná toaleta je skvelým riešením do domácností, kde túžite priestor opticky odľahčiť a zároveň si uľahčiť údržbu nielen toalety, ale aj priestoru okolo nej. Variantom, ktorý je schopný do vašej domácnosti priniesť nielen stabilitu, ale aj nadčasové línie, je set závesného WC a dosky Kielle OUDEE.

Hladký dizajn
Sebavedomý hladký dizajn závesného WC Kielle OUDEE uchváti na prvý pohľad. Precízne spracovanie a jasné, čisté línie skvele zapadnú do akéhokoľvek vami preferovaného štýlu. Celkovému vzhľadu napomáha aj skryté upevnenie toalety. Vizuálna estetika nie je ničím narušená. Biela farba povrchov dodáva WC nádych čistoty, jemnosti a luxusu. Eleganciu tohto prvku príjemne podčiarkuje aj ladiaca WC doska.

Krásny a praktický WC set
Závesné WC Kielle OUDEE poteší hlbokým splachovaním, je pripravené na splachovacie objemy 4 / 6 litrov. Bezokrajové vyhotovenie misy (technológia Rimless) je ďalšou pridanou hodnotou toalety. Vďaka absencii oplachovacieho kruhu je údržba toalety nielen jednoduchšia, ale aj efektívnejšia. Nečistoty a baktérie nemajú šancu sa na hladkom povrchu usadiť, a tak toaleta zostáva dlhodobo v perfektnom stave.

Veľké drobnosti, ktoré potešia
Set závesnej toalety a WC dosky prináša aj ďalšie výhody. K jednoduchej údržbe a uchovaniu vysokého hygienického štandardu prispieva tiež moderné uchytenie WC dosky. Je možné ju ľahko sňať a zase pripevniť. Vy tým získate skvelú šancu vyčistiť naozaj každý kút toalety. Jedným z dizajnových aspektov je WC doska typu "slim", ktorá má tenší a viac minimalistický vzhľad ako tradičná, robustnejšia doska. Iste oceníte aj systém pomalého sklápania dosky (funkcia SoftClose), ktorým minimalizujete riziká zranenia, ale tiež výrazne znížite hluk.

Rimless
Technológia Rimless zaisťuje rovnomerné splachovanie celého obvodu WC misy. Oplachová voda vyteká rozdeľovačom vody len zo zadnej časti misy a vďaka špeciálnemu tvaru keramiky opláchne účinne celý vnútorný priestor. Bezokrajové vyhotovenie je veľmi praktické pri upratovaní toalety a navyše zvyšuje hygienu, pretože sa baktérie nemajú kam schovať. Splachovanie toaliet je vďaka tejto technológii veľmi účinné, pretože sa voda nerozstrekuje okolo toalety, ale zostane len v nej.

EasyLock
Technológia Kielle EasyLock vám uľahčí upratovanie toalety. Rýchloupínacie pánty umožňujú ľahké odobratie dosky, takže môžete toaletu vyčistiť v priebehu okamžiku a bez prekážok.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia