KIELLE GAIA 52,5cm WC závesné RIMLESS, so sedadlom SoftClose, biela, 30115000

 
 
 
 

 
 

 
 

Toalety (WC)

KIELLE GAIA 52,5cm WC závesné RIMLESS, so sedadlom SoftClose, biela, 30115000

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 30115000
Hmotnosť: 28.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
229,81 € Vaša cena: 183,85 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Závesná WC misa Kielle GAIA, so sedátkom SoftClose

  • Rozmery: 360 x 525mm
  • Farba: biela

Závesné WC:

  • Rimless - bezokrajové vyhotovenie
  • skryté upevnenie
  • hlboké splachovanie
  • splachovací objem 4/6L

WC doska:

  • s funkciou pomalého sklápania SoftClose
  • ľahko odoberateľná pre jednoduchú údržbu

Tento produkt Vám môže byť doručený bez originálneho obalu. Dôvodom je ochrana produktu proti poškodeniu v priebehu prepravy k vám.

Závesné WC s doskou SoftClose - moderný dizajn
Pohodlné a výkonné toalety Kielle GAIA sú praktické a zároveň ich je možné zaradiť medzi estetické skvosty. Pýšia sa množstvom moderných vychytávok, ktoré funkčnosť i spoľahlivosť zvyšujú.

Nadčasový dizajn
Set závesného WC a dosky pracuje s minimalistickými, hladkými líniami, ktoré nechajú vyniknúť čistotu tvarov, poskytujú kúpeľni ľahkosť a zároveň priestor opticky pozdvihnú. Dizajn WC stavia na oblé tvary, ktoré vyniknú aj vďaka bielej farbe povrchov. Výhodou je tiež jednoduchá údržba, pretože nečistoty sa na hladkých povrchoch s minimom zákrut usadzujú len ťažko. Vďaka nadčasovému dizajnu sa závesné WC Kielle GAIA hodí do moderných, ale aj klasicky ladených kúpeľní.

Bez oplachovacieho kruhu
Závesné WC ponúka rozmery 360 x 525mm. Vďaka skrytému upevneniu nie je celkový vzhľad ničím narušený. Toaleta je vybavená hlbokým splachovaním, pričom je pripravená na splachovací objem 4/6 litrov. Výhodou je aj bezokrajové vyhotovenie WC (technológia Rimless), vďaka čomu sa znižuje usadzovanie nečistôt na vnútornej strane toalety, a naopak sa zvyšuje efektivita spláchnutia.

WC doska so sklápaním SoftClose
Súčasťou závesného WC je aj ladiaca WC doska, ktorá poskytuje príjemný komfort a stabilitu. Prednosťou je funkcia pomalého sklápania SoftClose, ktorá znižuje riziko úrazu a významne znižuje hluk. Iste oceníte aj možnosť jednoduchého odobratia a spätného nasadenia dosky. Máte tak veľkú šancu udržať vysoký hygienický štandard vo vašej domácnosti.

Rimless
Technológia Rimless zaisťuje rovnomerné splachovanie celého obvodu WC misy. Oplachová voda vyteká rozdeľovačom vody len zo zadnej časti misy a vďaka špeciálnemu tvaru keramiky opláchne účinne celý vnútorný priestor. Bezokrajové vyhotovenie je veľmi praktické pri upratovaní toalety a navyše zvyšuje hygienu, pretože sa baktérie nemajú kam schovať. Splachovanie toaliet je vďaka tejto technológii veľmi účinné, pretože sa voda nerozstrekuje okolo toalety, ale zostane len v nej.

Produkty Kielle série GAIA

Hoci sa jej názov inšpiruje gréckou mytológiou, séria Kielle GAIA je určená pre kúpeľne súčasné. To sa prejavuje nielen vo sviežom, modernom dizajne jeho výrobkov, ale tiež v jeho technologickom riešení. Závesné WC ponúka bezokrajové splachovanie a WC dosku so systémom hydraulického sklápania SoftClose. Ozdobte svoju kúpeľňu žiarivo bielymi produktmi zo série kielle Gaia

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia