KIELLE GAIA 52,5cm WC závesné RIMLESS, so sedadlom SoftClose, čierna matná, 30115040

 
 
 
 

 
 

 
 

Toalety (WC)

KIELLE GAIA 52,5cm WC závesné RIMLESS, so sedadlom SoftClose, čierna matná, 30115040

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 30115040
Hmotnosť: 28.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
361,84 € Vaša cena: 288,85 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Závesná WC misa Kielle GAIA, so sedátkom SoftClose

  • Rozmery: 358 x 525mm
  • Farba: čierna matná

Závesné WC:

  • Rimless - bezokrajové vyhotovenie
  • skryté upevnenie
  • hlboké splachovanie
  • splachovací objem 4 / 6L

WC doska:

  • s funkciou pomalého sklápania SoftClose
  • ľahko odoberateľná pre jednoduchú údržbu

Tento produkt vám môže byť doručený bez originálneho obalu. Dôvodom je ochrana produktu proti poškodeniu v priebehu prepravy k vám.

Závesné WC s doskou SoftClose v modernom čiernom matnom dizajne
Moderná domácnosť sa sústredí na spoľahlivú funkčnosť svojho vybavenia, ale nezabúda ani na jeho vzhľad. Čím ďalej, tým viac trendy sa stáva kúpeľňové vybavenie, ktoré opúšťa tradičné vizuálne vzorce. Kúpeľňové vybavenie už nemusí byť len biele!

Čierna, ktorá zaujme
Závesné WC Kielle GAIA s doskou SoftClose zaujme na prvý pohľad svojím hladkým oblým dizajnom, ktorý skvele podčiarkuje povrchový dizajn v matnej čiernej. S týmto sanitárnym kúskom dodáte kúpeľni eleganciu, nádych luxusu a podčiarknete jedinečnosť svojho domova. Vďaka svojim rozmerom ju bez problémov umiestnite do malých i väčších kúpeľní, kde sa prirodzene stane vkusnou dominantou.

Jednoduchá údržba
Veľkou výhodou závesného WC Kielle GAIA sú premyslené línie, ale aj vyhotovenie Rimless, teda bez oplachovacieho kruhu. Významne sa tak sťažuje usadzovanie a množenie nežiaducich mikroorganizmov či zachytávanie nečistôt. Ľahko teda udržíte svoju domácnosť na vysokom hygienickom štandarde. Výhodou je tiež možnosť jednoduchého sňatia dosky (a jeho opätovná inštalácia) pre potreby údržby.

Vysoká bezpečnosť a efektivita
Závesné WC je vybavené aj funkčne a esteticky ladiacou WC doskou a poklopom. Vďaka tomu bez problémov dosiahnete jednotný vzhľad a pohodlné používanie. WC doska je vybavená funkciou SoftClose, teda pomalým sklápaním. Minimalizujete tak riziko zranenia a zároveň udržíte hlučnosť v norme. Za zmienku určite stojí aj ekologické dvojčinné splachovanie, k dispozícii je 4 alebo 6 litrové spláchnutie.

Rimless
Technológia Rimless zaisťuje rovnomerné splachovanie celého obvodu WC misy. Oplachová voda vyteká rozdeľovačom vody len zo zadnej časti misy a vďaka špeciálnemu tvaru keramiky opláchne účinne celý vnútorný priestor. Bezokrajové vyhotovenie je veľmi praktické pri upratovaní toalety a navyše zvyšuje hygienu, pretože sa baktérie nemajú kam schovať. Splachovanie toaliet je vďaka tejto technológii veľmi účinné, pretože sa voda nerozstrekuje okolo toalety, ale zostane len v nej.

EasyLock
Technológia Kielle EasyLock vám uľahčí upratovanie toalety! Rýchloupínacie pánty umožňujú ľahké odobratie dosky, takže môžete toaletu vyčistiť v priebehu okamžiku a bez prekážok.

Pomalé sklápanie (softclose)
WC sedadlá s mechanizmom pomalého sklápania sa vďaka špeciálnym tlmičom zabudovaných do závesov zatvárajú mäkko a ticho. Zvyšuje sa tým komfort užívania, zamedzuje sa nepríjemnému hluku a zabraňuje drobným úrazom pri neočakávanom zatvorení veka.

Produkty Kielle série GAIA

Hoci sa jej názov inšpiruje gréckou mytológiou, séria Kielle GAIA je určená pre kúpeľne súčasné. To sa prejavuje nielen vo sviežom, modernom dizajne jeho výrobkov, ale tiež v jeho technologickom riešení. Závesné WC ponúka bezokrajové splachovanie a WC dosku so systémom hydraulického sklápania SoftClose. Ozdobte svoju kúpeľňu žiarivo bielymi produktmi zo série kielle Gaia

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia