KIELLE ARKAS I 50,5cm WC závesné RIMLESS, so sedadlom SoftClose, biela, 30111000

 
 
 
 

 
 

 
 

 
 

Toalety (WC)

KIELLE ARKAS I 50,5cm WC závesné RIMLESS, so sedadlom SoftClose, biela, 30111000

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 30111000
Hmotnosť: 28.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
229,81 € Vaša cena: 183,85 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Závesná WC misa Kielle ARKAS I, so sedátkom SoftClose

  • Rozmery: 350 x 505mm
  • Farba: biela

Závesné WC:

  • Rimless - bezokrajové vyhotovenie
  • skryté upevnenie
  • hlboké splachovanie
  • splachovací objem 4/6L

WC doska:

  • s funkciou pomalého sklápania SoftClose
  • ľahko odoberateľná pre jednoduchú údržbu

Tento produkt Vám môže byť doručený bez originálneho obalu. Dôvodom je ochrana produktu proti poškodeniu v priebehu prepravy k vám.

Závesné WC s doskou SoftClose - moderný dizajn
Závesné WC Kielle ARKAS I je vkusným dizajnovým kúskom, ktorý rozžiari nejednu kúpeľňu. Využíva minimalistické línie, ktoré sa pohrávajú s hranami zjemnenými zaoblením. Hodí sa najmä do moderných štýlov, ale skvele pôsobí aj v klasicky ladených kúpeľniach.

Vysoký hygienický štandard
Závesné WC Kielle ARKAS I sa sústredí na pohodlie, spoľahlivú funkčnosť a tiež na udržanie vysokého hygienického štandardu vo vašej domácnosti. Prispieva k tomu nielen hladký dizajn, ale tiež moderný spôsob výroby a ošetrenia povrchov, ktoré sťažuje usadzovanie nečistôt a množenie nežiaducich mikroorganizmov. Výhodou je aj technológia Rimless - bezokrajové vyhotovenie toalety, vďaka ktorému ju jednoducho udržíte v čistote.

Čistota línií
Závesné WC poteší čistotou fyzickou aj vizuálnou. Vďaka skrytému upevneniu nie je moderný dizajn ničím narušený a vy získate pre vašu kúpeľňu skutočne elegantný skvost. Celkovo pozitívnemu dojmu nahráva aj biela farba povrchov. Iste potešia praktické rozmery 350 x 505mm, ktoré zapadnú do malých aj priestrannejších kúpeľní. Závesné WC je vybavené hlbokým splachovaním, pričom je pripravené na splachovací objem 4/6 litrov.

Ladiaca WC doska
Nevyhnutnou súčasťou závesného WC je aj WC doska. Tá nádherne podčiarkuje celkový vzhľad setu. Navyše vás poteší funkciou pomalého sklápania SoftClose. Vyhnete sa nielen nepríjemnému hluku, ale tiež minimalizujete riziko zranenia. To ocenia najmä rodičia menších detí. Výhodou je i možnosť jednoduchého odobratia a následného nasadenia. Ľahko teda vyčistíte priestor aj v týchto miestach.

Rimless
Technológia Rimless zaisťuje rovnomerné splachovanie celého obvodu WC misy. Oplachová voda vyteká rozdeľovačom vody len zo zadnej časti misy a vďaka špeciálnemu tvaru keramiky opláchne účinne celý vnútorný priestor. Bezokrajové vyhotovenie je veľmi praktické pri upratovaní toalety a navyše zvyšuje hygienu, pretože sa baktérie nemajú kam schovať. Splachovanie toaliet je vďaka tejto technológii veľmi účinné, pretože sa voda nerozstrekuje okolo toalety, ale zostane len v nej.

Produkty Kielle série ARKAS I

Arkas bol v gréckej mytológii syn boha Dia, ktorého spoločne s matkou Kallistó Zeus premenil v medveďa. Na oblohe ich pripomínajú súhvezdia Malej a Veľkej medvedice. Medvediu silu a húževnatosť v sebe uchováva séria Kielle ARKAS I. Po tvarovej stránke je stavené na hranaté línie a obdĺžnikové tvary sanitárnej keramiky. Závesná toaleta vyniká technológiou bezokrajového splachovania.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia