ROTH COMPLETE CARE prípravky na kompletnú starostlivosť, 5139800

 
 
 
 

 
 

 
 

Roth

ROTH COMPLETE CARE prípravky na kompletnú starostlivosť, 5139800

Roth
Výrobca:Roth
Kód produktu:ROTH 5139800
Hmotnosť: 2.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 27 %
80,40 € Vaša cena: 58,69 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Prípravky Roth COMPLETE CARE pre bezchybný vzhľad skla aj po 10 rokoch

Roth prichádza so skvelou inováciou v údržbe povrchov. Moderná vrstva RothETC na báze nanotechnológie zabraňuje usadzovaniu nečistôt, mastnoty a vodného kameňa. Teraz vám prinášame možnosť túto ochrannú vrstvu naniesť aj na sklo, ktoré nebolo RothETC opatrené pri výrobe.

  • H315 dráždi kožu
  • H319 spôsobuje vážne podráždenie očí
  • H336 môže spôsobiť ospalosť alebo závraty
  • H225 veľmi horľavá kvapalina a pary

Balenie obsahuje:

  • RothETC LIMESCALE REMOVER - 500 ml
  • RothETC GLASS PROTECTOR - 500 ml
  • RothETC CLEANER - 500 ml
  • 1x špeciálna hubka na silnejšie usadeniny
  • 1x biela utierka z viskózy
  • 1x modrá utierka z viskózy

Hydrofóbna vrstva RothETC odolá UV žiareniu, má chemickú aj mechanickú odolnosť a vydrží aj voči zmenám tepelného rázu. Vďaka odpudzovaniu mastnoty má tiež vynikajúce vlastnosti proti priľnavosti nečistôt. Sklo sa vám preto bude skvele udržiavať. Bola preverená certifikovanou autoritou, spoločnosťou TÜV v Nemecku. Máte istotu, že získavate špičku v rámci ľahkej údržby sprchovacieho kúta.

Sada RothETC COMPLETE CARE obsahuje celkom 3 balenia rôznych prípravkov:

LIMESCALE REMOVER - ten je určený na prvotné čistenie skla, teda vápenatých usadenín a zvyškov mydiel a iných odolných nečistôt. Jeho účelom je uľahčiť dokonalé vyčistenie sklenených plôch pred nanesením špeciálnej ochrannej vrstvy z tejto sady, čo je nasledujúci..

GLASS PROTECTOR - prichádza na rad po vyčistení a osušení sklenených výplní kúta a je určený na prevenciu usadzovania nečistôt a vodného kameňa. Na báze nanočastíc, ktoré vytvoria na povrchu skla ochranný film, potom tento prípravok výrazne zvyšuje vodoodpudivý efekt skla (podobne ako tzv. tekuté stierače na aute), takže voda rýchlejšie a ľahšie steká, čím sa znižuje množstvo usadenín. Túto schopnosť potom samozrejme ešte umocňuje napríklad použitie stierky po sprchovaní.

CLEANER - nakoniec je súčasťou sady tento čistič, ktorý je vyvinutý (a ideálny) práve pre sklenené plochy ošetrené vodoodpudivým prostriedkom, ako je napríklad vyššie spomínaný GLASS PROTECTOR. Jeho zloženie je nielen šetrné k tejto ochrannej vrstve, ale navyše aj predlžuje jej životnosť vďaka obsiahnutým nanočasticiam. Tak získavate ešte dlhšiu dobu účinnosti ochrany skla a pochopiteľne aj ľahšiu údržbu.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia