POLYSAN SAIMA 176 x 95cm vaňa voľne stojaca, akrylátová, 72360

 
 
 
 

 
 

 
 

 
 

Polysan

POLYSAN SAIMA 176 x 95cm vaňa voľne stojaca, akrylátová, 72360

Pri kúpe tohto produktu získavate pri platbe vopred (bankovým prevodom) zľavový kupón 3% - zadajte kód pre zľavu: zlava3. Zľava platí len na produkty vybraných výrobcov (prečítajte si pravidlá akcie). Neakciové produkty si objednajte zvlášť!
Výrobca:Polysan
Kód produktu:POLYSAN 72360
Hmotnosť: 58.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 30 dní
Ušetríte: 20 %
1.425,00 € Vaša cena: 1.140,00 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Voľnostojaca zaoblená obdĺžniková vaňa Polysan SAIMA 175

  • Rozmery: 1760 x 960mm
  • Hĺbka: 480mm
  • Objem: 240L
  • Priemer odpadu: 52mm
  • Materiál: akrylát
  • Farba: biela

Ostatné vlastnosti:

  • obrázky sú ilustračné - vaňa má prepadový otvor
  • súčasťou vane sú nastaviteľné nožičky, sifón a prepadová súprava

Obrázky sú len ilustračné, vaňové batérie, podhlavníky a držadlá nie sú súčasťou dodávky a nie sú zahrnuté v cene vane a je ich potrebné zakúpiť samostatne (viď Príslušenstvo).

Samostatne stojaca vaňa SAIMA patrí do veľkej rodiny voľne stojacich vaní českého výrobcu POLYSAN. Moderné tvary, robustný a kompaktný vzhľad (žiadna škára medzi vaňou a panelom) a široký okraj pre umiestnenie ovládacích prvkov vytvára elegantný dizajn, ktorý bude ozdobou kúpeľne. Vďaka nižšej hmotnosti je manipulácia s vaňou ľahká. Dizajnová hranatá prepadová štrbina dokresluje moderný vzhľad tejto vane. Akrylátový povrch vane umožňuje jeho jednoduchú údržbu a aj v prípade jej poškodenia je možné povrch ľahko opraviť ako pri ostatných akrylátových vaniach.

Voľne stojace vane predstavujú z estetického a dizajnového hľadiska najvyšší štandard vybavenia kúpeľní. Či už sú prevedené v modernom, alebo retro štýle, vždy tvoria hlavný prvok kúpeľne a priťahujú zaslúženú pozornosť. Môžu byť umiestnené pri stene s využitím nástennej betérie, ale efektnejšie pôsobí inštalovanie priamo do otvoreného priestoru s použitím vysokej stojanovej batérie do podlahy.

Akrylátové vane a vaničky Polysan sú vyrábané zo značkového akrylátu Lucite. Na rozdiel od koextrudovaných akrylátových dosiek, ktoré majú mäkkší povrch a menšiu chemickú odolnosť, sa akrylát Lucite vyrába liatím. To znamená, že je prefarbený v celej hrúbke, plne stálofarebný, neporézny a s vysokou povrchovou pevnosťou. Má hladký povrch s minimálnou možnosťou pošmyknutia a dobre tlmí hluk dopadajúcej vody.

HEAVY SHELL
Pri výrobe využíva firma Polysan najmodernejšie technológie britskej firmy Armour Ltd. Dno vane / vaničky je zosilnené vrstvou špeciálnej zmesi HEAVY SHELL, a tým je zaistená vyššia tuhosť výrobku. Vane a vaničky nie sú vytvrdzované tepelným šokom, po vybratí z formy vyzrievajú do maximálnej tvrdosti pri teplote 20°C. Výsledkom je dokonale rovný a hladký povrch bez tzv. pomarančového efektu.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia