KIELLE OUDEE sprchový stĺp bez batérie, čierna matná, 20602034

 
 
 
 

 
 

 
 

Kielle

KIELLE OUDEE sprchový stĺp bez batérie, čierna matná, 20602034

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 20602034
Hmotnosť: 5.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
149,26 € Vaša cena: 119,40 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Sprchový stĺp Kielle OUDEE bez batérie

  • Povrchová úprava: čierna matná

Set obsahuje:

  • hlavová sprcha (Ø228mm), 1 prúd
  • ručná sprcha (Ø115mm), 3 prúdy - jemný, masážny, kombinovaný
  • kovová sprchová hadica s dĺžkou 1500mm
  • kovová pripojovacia hadica s dĺžkou 600mm
  • sprchová tyč s posuvným držiakom sprchy

Sprchový stĺp je dodávaný bez batérie!

Sprchový systém, ktorý ľahko pripojíte k akejkoľvek batérii
Milujete čierne doplnky a túžite svojej kúpeľni dodať punc luxusu? Potom stavte na sprchový systém Kielle OUDEE, ktorý ľahko pripojíte k akejkoľvek vodovodnej batérii. Zaujme oblými líniami a matne čiernou farbou povrchov.

Kúzlo hlavovej a ručnej sprchy
Sprchový systém sa skladá z hlavovej sprchy, ručnej sprchy so sprchovou hadicou, sprchovej tyče s pojazdným držiakom ručnej sprchy a v neposlednom rade pripojovacej hadice. Súčasťou je aj prepínač. Hlavová sprcha vás príjemne osvieži tým, že vaše telo zahalí do jemných vodných lúčov. Ľahko potom zahájite proces relaxácie. Ručná sprcha ponúka hneď tri prúdy: intenzívny, jemný a kombinovaný.

Tri druhy prúdov
Intenzívny prúd má masážny charakter, uplatníte ho pri natiahnutých svaloch, bolestiach šliach a kĺbov alebo jednoducho na hlbšie prekrvenie pokožky. Ľahko s ním vymyjete aj šampón z vlasov. Jemný prúd sa zameriava na citlivé prebudenie nervových zakončení pod pokožkou, upokojuje a je vhodný aj na tvárové partie. Kombinovaný prúd slúži k bežnej očiste.

Kvalita a funkčnosť
Popri príjemnom dizajne sprchový systém zaujme aj množstvom vylepšení. Za zmienku určite stojí hladký povrch sprchovej hadice, ktorý sa ľahko čistí a vďaka použitému materiálu chránite aj vybavenie sprchy. Pojazdný držiak na sprchovej tyči vám uvoľňuje ruky a pomáha nasmerovať vodné prúdy na požadované partie. Výhodou tiež je, že sprchový systém ľahko pripojíte k akejkoľvek vodovodnej batérii.

Produkty Kielle série OUDEE

Dodajte svojej kúpeľni nový vzhľad so sviežou sériou Kielle OUDEE. V tejto kompletnej sérii nájdete závesné toalety, sprchy, bidetové batérie, nábytok do kúpeľne, kúpeľňové doplnky a drezové batérie. Všetky produkty z tejto série poskytujú maximálnu funkčnosť a jemný dizajn so zameraním na oblé línie.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia