KIELLE OUDEE batéria podomietková s bidetovou sprškou, čierna matná, 10402204

 
 
 
 

 
 

 
 

Kielle

KIELLE OUDEE batéria podomietková s bidetovou sprškou, čierna matná, 10402204

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 10402204
Hmotnosť: 2.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
87,31 € Vaša cena: 69,85 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Podomietková páková batéria Kielle OUDEE s bidetovou sprškou

  • Povrchová úprava: čierna matná

Ostatné vlastnosti:

  • s držiakom sprchy, kovovou hadicou a sprchovou ružicou so STOP-ventilom
  • batéria obsahuje podomietkové pripojenie 1/2"
  • keramická kartuša 25mm
  • dĺžka hadice 120cm

Set bidetovej spršky a pákovej batérie - elegantne funkčná očista
Intímna hygiena patrí medzi témy, ktorým by sme sa nemali vyhýbať. Je totiž pre našu celkovú kondíciu zásadná. Starostlivosť o intímne partie by mala byť dôkladná a ideálne jednoduchá. V tomto smere vám môže asistovať set pákovej batérie pod omietku s bidetovou spŕškou. Vašu domácnosť obohatí oveľa viac ako sa na prvý pohľad môže zdať.

Bidetová sprška sa zmestí všade
Tému bidetu mnoho domácností neotvorí, pretože si predstaví klasickú bidetovú misu, ktorá stojí vedľa toalety. Nie každý má priestorové možnosti alebo ochotu na rekonštrukciu. Napriek tomu na intímnu hygienu nemusíte rezignovať. Riešením je práve set bidetovej spŕšky a pákovej batérie, ktoré prinesú maximálny komfort, a pritom zaberajú minimum miesta.

Moderná čierna
Set bidetovej spŕšky a pákovej batérie pod omietku sa pýši skvelým dizajnovým riešením a nadčasovou povrchovou úpravou matná čierna. Hodí sa všade tam, kde chcete v kúpeľni vytvoriť skutočne osobitý priestor.

Praktické vlastnosti a vybavenie
Set bidetovej spŕšky a pákovej podomietkovej batérie oslní tiež svojou funkčnosťou a spoľahlivosťou. Ovládanie intenzity a teploty je plynulé a citlivo odpovedá na požadované zmeny. Za touto vlastnosťou stojí keramická kartuša. Okrem samotnej spŕšky a pákovej batérie sú súčasťou dodávky aj kovová hadica so sprchovou ružicou so STOP-ventilom. Batéria obsahuje podomietkové pripojenie ½".

Produkty Kielle série OUDEE

Dodajte svojej kúpeľni nový vzhľad so sviežou sériou Kielle OUDEE. V tejto kompletnej sérii nájdete závesné toalety, sprchy, bidetové batérie, nábytok do kúpeľne, kúpeľňové doplnky a drezové batérie. Všetky produkty z tejto série poskytujú maximálnu funkčnosť a jemný dizajn so zameraním na oblé línie.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia