KIELLE OUDEE batéria podomietková s bidetovou sprškou, chróm, 10402200

 
 
 
 

 
 

 
 

Kielle

KIELLE OUDEE batéria podomietková s bidetovou sprškou, chróm, 10402200

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 10402200
Hmotnosť: 2.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
69,69 € Vaša cena: 55,75 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Podomietková páková batéria Kielle OUDEE s bidetovou sprškou

  • Povrchová úprava: chróm

Ostatné vlastnosti:

  • s držiakom sprchy, kovovou hadicou a sprchovou ružicou so STOP-ventilom
  • batéria obsahuje podomietkové pripojenie 1/2"
  • keramická kartuša 25mm
  • dĺžka hadice 120cm

Bidetová sprška s pákovou batériou – dokonalá intímna hygiena
Starostlivosť o zdravie je ucelený súbor akcií, ktoré vedú k celkovej podpore organizmu a optimalizácii jeho funkcií. Nevyhnutným krokom je aj hygiena, vrátane tej intímnej. Prvým krokom, ako v tomto smere svoje telo podporiť, je využiť služby bidetovej spršky s pákovou batériou Kielle OUDEE.

Dokonalá očista aj do malých kúpeľní
Set pákovej batérie pod omietku s bidetovou sprškou Kielle OUDEE je skvelým variantom do všetkých domácností, ktoré majú túžbu rozšíriť svoju hygienu aj o bidetové služby. Výhodou tohto setu je maximálna funkčnosť a minimum požiadaviek na priestor. Vďaka podomietkovej inštalácii zaberá skutočne málo miesta, avšak poskytuje všetok hygienický komfort. Batéria obsahuje podomietkové pripojenie ½”.

Všetko poruke
Set pozostáva nielen z podomietkovej pákovej batérie, ale tiež ručnej spršky (sprchovej ružice) so STOP-ventilom, kovovej sprchovej hadice a v neposlednom rade obsahuje držiak sprchy. Všetko môžete teda mať v prípade potreby pohodlne poruke. Ovládanie batérie prostredníctvom páky je plynulé. Za citlivé ovládanie vďačí batéria nielen precíznemu spracovaniu, ale najmä keramickej kartuši. Chrómové povrchy a oblý nekonfliktný dizajn umožnia setu skvele zapadnúť do akéhokoľvek štýlu.

Produkty Kielle série OUDEE

Dodajte svojej kúpeľni nový vzhľad so sviežou sériou Kielle OUDEE. V tejto kompletnej sérii nájdete závesné toalety, sprchy, bidetové batérie, nábytok do kúpeľne, kúpeľňové doplnky a drezové batérie. Všetky produkty z tejto série poskytujú maximálnu funkčnosť a jemný dizajn so zameraním na oblé línie.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia