KIELLE VEGA sprchový stĺp teleskopický s nástennou termostatickou batériou, čierna matná, 20618004

 
 
 
 

 
 

 
 

Kielle

KIELLE VEGA sprchový stĺp teleskopický s nástennou termostatickou batériou, čierna matná, 20618004

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 20618004
Hmotnosť: 7.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
412,62 € Vaša cena: 330,10 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Sprchový stĺp Kielle VEGA s nástennou termostatickou batériou

  • Výška: 854 - 1154mm
  • Rozteč batérie: 150mm
  • Farba: čierna matná

Ostatné vlastnosti:

  • veľkoformátová horná sprcha na pohodlné umytie
  • jedinečný sprchový prúd MistFlow na očistu a relaxáciu
  • výsuvná variabilná nástenná tyč
  • funkcia jednoduchého čistenia TouchClean
  • bezpečnostná zarážka pri 38°C

Sprchový stĺp obsahuje:

  • nástennú termostatickú batériu s prepínačom, bezpečnostná zarážka pri 38°C
  • hlavovú sprchu (300 x 200mm, 1 prúd)
  • ručnú sprchovú hlavicu (120 x 110mm, 3 prúdy - MistFlow - jemná hmla, intenzívny a kombinovaný), EasyClick pohodlné prepínanie prúdov tlačidlom
  • sprchovú tyč s posuvným držiakom sprchy a možnosťou nastavenia výšky umiestnenia hlavovej sprchy
  • sprchovú hadicu (dĺžka 1500mm) vyrobenú z odolného plastu s jednotným hladkým strieborným povrchom, AntiTwist systém proti prekrúteniu ukrytý v kónuse sprchovej hadice

Vyvážený celok
Sprchový set Kielle VEGA tvorí ručná sprcha so sprchovou hadicou, hlavová sprcha, sprchová tyč s pojazdným jazdcom a nástenná termostatická batéria. Práve tá prináša maximálne pohodlie a bezpečnosť. Teplotu vody a intenzitu prúdu nastavujete prostredníctvom otočných rukovätí na bočných stranách batérie. Tu tiež prepínate medzi hlavovou a ručnou sprchou. Vysoký bezpečnostný štandard je dosiahnutý aj vďaka bezpečnostnej poistke, ktorú je potrebné uvoľniť pri nastavovaní teplôt vyšších ako 38°C.

Masáž aj relaxácia
Hlavová sprcha pracuje s rozmermi 300 x 200mm. Vďaka tomu vodné lúče bez ťažkostí zahalia vaše telo do uvoľňujúceho dažďa a vy máte šancu začať relaxačný proces. Ručná sprcha ponúka hneď tri typy vodných prúdov. Intenzívny prúd sa zameriava na stuhnuté či natiahnuté partie, ktoré intenzitou dopadu kvapiek pomáha uvoľniť. Intenzívny prúd sa hodí aj na vymytie šampóna z vlasov. Opakom je vodná hmla MistFlow, ktorá navodzuje dojem dažďového pralesa a prostredníctvom citlivého kontaktu kvapiek s pokožkou jemne prebúdza nervové zakončenia. Na bežnú očistu sa skvele hodí prúd kombinovaný. Medzi jednotlivými prúdmi prepínate prostredníctvom tlačidla EasyClick na rukoväti sprchy.

Zamerané na užívateľov
Súčasťou sprchového setu je tiež množstvo drobných vylepšení, ktoré spríjemňujú starostlivosť o telo. Jedným z nich je aj pojazdný jazdec na sprchovej tyči, vďaka ktorému lepšie nasmerujete prúdy ručnej sprchy a vaše ruky zostanú voľné. Skvelou voľbou je tiež sprchová hadica s dĺžkou 1500mm, ktorá je vyrobená z odolného plastu, čím ochránite aj vybavenie sprchy. Hladký povrch navyše významne uľahčuje čistenie. Systém AntiTwist bráni hadici v jej zamotávaní, prirodzene sa tak prispôsobuje vašim pohybom. Nespornou výhodou je tiež funkcia jednoduchého čistenia dýz TouchClean, vďaka ktorej z povrchu dýz ľahko odstránite vodný kameň.

Produkty Kielle série VEGA

Vega je najjasnejšia hviezda v súhvezdí Lýry. A práve touto hviezdou sa inšpirovala nemecká značka Kielle. Séria Kielle VEGA vás zaujme svojimi hranatými líniami, precíznym spracovaním a dlhodobo spoľahlivou funkčnosťou. V tejto sérii nájdete závesné toalety, nábytok do kúpeľne, vane, sprchy a kúpeľňové doplnky. Akrylátové vane stavajú na preverené hranaté línie, ktoré sú zjemnené oblými rohmi. Praktické je tiež jemné skosenie hrán, ktoré poskytuje príjemnú oporu pri relaxácii vo vani. Kúpeľňové doplnky Kielle VEGA vás oslnia svojím rozmanitým výberom a kombináciami materiálov.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia