KIELLE VEGA sprchový stĺp teleskopický s nástennou termostatickou batériou, chróm, 20618000

 
 
 
 

 
 

 
 

Kielle

KIELLE VEGA sprchový stĺp teleskopický s nástennou termostatickou batériou, chróm, 20618000

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 20618000
Hmotnosť: 7.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
361,00 € Vaša cena: 288,80 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Sprchový stĺp Kielle VEGA s nástennou termostatickou batériou

  • Výška: 854 - 1154mm
  • Rozteč batérie: 150mm
  • Farba: chrómová

Ostatné vlastnosti:

  • veľkoformátová horná sprcha na pohodlné umytie
  • jedinečný sprchový prúd MistFlow na očistu a relaxáciu
  • výsuvná variabilná nástenná tyč
  • funkcia jednoduchého čistenia TouchClean
  • bezpečnostná zarážka pri 38°C

Sprchový stĺp obsahuje:

  • nástennú termostatickú batériu s prepínačom, bezpečnostná zarážka pri 38°C
  • hlavovú sprchu (300 x 200mm, 1 prúd)
  • ručnú sprchovú hlavicu (120 x 110mm, 3 prúdy - MistFlow - jemná hmla, intenzívny a kombinovaný), EasyClick pohodlné prepínanie prúdov tlačidlom
  • sprchovú tyč s posuvným držiakom sprchy a možnosťou nastavenia výšky umiestnenia hlavovej sprchy
  • sprchovú hadicu (dĺžka 1500mm) vyrobenú z odolného plastu s jednotným hladkým strieborným povrchom, AntiTwist systém proti prekrúteniu ukrytý v kónuse sprchovej hadice

Sila spolupráce
Sprchový set Kielle VEGA stavia na vyváženú spoluprácu hlavovej a ručnej sprchy, ktoré ovládate prostredníctvom nástennej termostatickej batérie. Súčasťou setu je aj sprchová tyč s pojazdným jazdcom, kam ľahko umiestnite ručnú sprchu a presne namierite vodné prúdy. Ručná sprcha je vybavená tiež sprchovou hadicou z odolného plastu, s dĺžkou 1500mm. Hladké povrchy sa ľahko čistia a navyše nehrozí poškodenie vane alebo sprchového kúta. Sprchová hadica je vybavená systémom proti prekrúteniu AntiTwist, ktorý významne spríjemní vaše sprchovanie.

Dizajn, ktorý uchváti
Sprchový set Kielle VEGA stavia na hranaté línie, ktoré sú však efektne zjemnené zaoblením okrajov. Príjemná je tiež kombinácia chrómu a čiernych prvkov. Popri krásnom vzhľade a bezproblémovej funkčnosti vás dozaista upúta aj nadštandardný rozmer hlavovej sprchy 300 x 200mm. Vodné lúče tak bez ťažkostí zahalia vaše telo a umožnia naštartovať proces relaxácie.

Účínky vodných prúdov
Poteší tiež ponuka hneď troch druhov prúdov na ručnej sprche. Jemná hmla MistFlow poskytuje citlivú masáž, intenzívny prúd cieli najmä na stuhnuté partie, prípadne pomáha vymyť šampón z vlasov. Na štandardnú očistu je určený prúd kombinovaný. Výhodou ručnej sprchy je opäť jej veľkosť (120 x 110mm), ale aj jednoduché prepínanie medzi prúdmi. Na to je určené tlačidlo EasyClick na rukoväti ručnej sprchy. Dýzy navyše zostávajú dlhodobo v perfektnej kondícii. Dôvodom je funkcia jednoduchého čistenia dýz TouchClean, kde vodný kameň z povrchu dýz jednoducho zotriete.

Bezpečný termostat
Nástenná termostatická batéria vkusne dopĺňa kompaktný celok. Ovládanie je intuitívne a pýši sa vysokou bezpečnosťou. Teplotu vody a intenzitu prúdu nastavujete separátne, prostredníctvom rukovätí na bokoch batérie. Tu tiež volíte, aký spotrebič chcete spustiť. Pri nastavovaní teplôt vyšších ako 38°C je potrebné uvoľniť bezpečnostnú zarážku.

Produkty Kielle série VEGA

Vega je najjasnejšia hviezda v súhvezdí Lýry. A práve touto hviezdou sa inšpirovala nemecká značka Kielle. Séria Kielle VEGA vás zaujme svojimi hranatými líniami, precíznym spracovaním a dlhodobo spoľahlivou funkčnosťou. V tejto sérii nájdete závesné toalety, nábytok do kúpeľne, vane, sprchy a kúpeľňové doplnky. Akrylátové vane stavajú na preverené hranaté línie, ktoré sú zjemnené oblými rohmi. Praktické je tiež jemné skosenie hrán, ktoré poskytuje príjemnú oporu pri relaxácii vo vani. Kúpeľňové doplnky Kielle VEGA vás oslnia svojím rozmanitým výberom a kombináciami materiálov.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia