KIELLE OUDEE sprchový stĺp teleskopický s nástennou termostatickou batériou, čierna / biela, 20602004

 
 
 
 

 
 

 
 

 
 

Kielle

KIELLE OUDEE sprchový stĺp teleskopický s nástennou termostatickou batériou, čierna / biela, 20602004

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 20602004
Hmotnosť: 7.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
464,82 € Vaša cena: 371,86 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Sprchový stĺp Kielle OUDEE s nástennou termostatickou batériou

Objavte jedinečný sprchový stĺp Kielle OUDEE v čiernom vyhotovení. Ten vás zaujme nielen svojím nadčasovým dizajnom, ale aj kvalitným spracovaním a premyslenými detailami. Sprchový set OUDEE sa stane dominantou vašej kúpeľne.

  • Výška: 800 - 1150mm
  • Rozteč batérie: 150mm
  • Farba: čierna / biela

Ostatné vlastnosti:

  • možnosť nastavenia výšky hornej sprchy
  • veľkoformátová horná sprcha na pohodlné umytie
  • jedinečný sprchový prúd SilkFlow na očistu a relaxáciu
  • tlačidlový termostat s intuitívnym ovládaním
  • praktická polička na odkladanie sprchových gélov a šampónov
  • trendy čierna farba
  • funkcia jednoduchého čistenia

Sprchový stĺp obsahuje:

  • nástennú termostatickú batériu s odkladacou plochou z bezpečnostného skla, bezpečnostná zarážka pri 40°C
  • hlavovú sprchu (Ø260mm, 1 prúd)
  • ručnú sprchovú hlavicu (Ø130mm, 3 prúdy - jemný, intenzívny a kombinovaný)
  • sprchovú tyč s posuvným držiakom sprchy a možnosťou nastavenia výšky umiestnenia hlavovej sprchy
  • sprchovú hadicu (dĺžka 1500mm) vyrobenú z odolného plastu s jednotným hladkým strieborným povrchom, systém proti prekrúteniu ukrytý v kónuse sprchovej hadice

Sprchový set s termostatom
Srdcom sprchového stĺpu Kielle OUDEE je termostatická batéria s rozstupom 150mm, vďaka ktorej nastavíte teplotu aj prúd vody. Jednoduchým stlačením tlačidla na sprchovej batérii prepnete medzi hornou sprchou a ručnou sprchovou hlavicou. Ide o najjednoduchší a veľmi intuitívny spôsob ovládania, ktorý ocenia nielen rodiny s deťmi, ale tiež seniori.

Samotnú teplotu vody nastavíte pomocou rukoväte na pravej strane sprchovej batérie. Značka Kielle myslí aj na bezpečnosť vašich detí, preto inštalovala bezpečnostnú poistku proti obareniu. Pri teplotách, presahujúcich 40°C, je potrebné uvoľniť bezpečnostnú zarážku, takže sa nemôžete vy, ani vaše deti omylom obariť pri sprchovaní. Sprchová batéria má navyše odkladaciu plochu z bezpečnostného skla, kam môžete uložiť sprchový gél alebo šampón. Všetko potrebné máte rovno poruke a kombinácia bieleho skla a čierneho sprchového setu vyzerá úchvatne.

Praktické a dizajnové sprchy
Silnou stránkou sprchového stĺpu Kielle OUDEE sú jej jedinečné sprchy, a to ako po dizajnovej, tak aj praktickej stránke. Hlavová aj ručná sprcha majú nevšedný dizajn. Ten môžete vidieť hlavne zo spodnej strany, kde výstupky tvoria efekt rozkvitajúceho kvetu. Okrem vzhľadu vás ale zaujmú aj samotné sprchové prúdy. Horná sprcha Kielle OUDEE s priemerom 260mm poskytuje osviežujúci prúd vody, ktorý vaše telo príjemne zahalí do kvapiek vody. Tento intenzívny prúd vody je veľmi príjemný a uvoľní vaše telo po náročnom dni.

Sprchová hlavica Kielle OUDEE s priemerom hlavice 130mm ponúka hneď 3 prúdy – jemný, intenzívny a kombinovaný. Medzi jednotlivými prúdmi môžete jednoducho prepínať jedným stlačením tlačidla priamo na ručnej sprche. Ide to ľahko aj s mokrými rukami.

  • najmodernejší jemný prúd vyvolá na vašej koži nesmierne príjemný pocit a pripraví vám jedinečný a luxusný zážitok zo sprchovania, unikátnosť tohto prúdu spočíva v miešaní vzduchu s kvapkami vody, výsledkom sú plné a bohaté mikrokvapôčky, ktoré vás zahalia do príjemnej vodnej hmly, prúd je navyše oveľa tichší ako u iných spŕchách
  • intenzívny prúd využijete hlavne na uvoľnenie napätých a stuhnutých svalov alebo na masáž pokožky hlavy
  • kombinovaný prúd vody dodá vášmu telu i mysli potrebné uvoľnenie a dokonalú očistu tela

Ušetríte čas pri údržbe
Údržbu vám uľahčí funkcia jednoduchého čistenia dýz. Dýzy spŕch sú vybavené špeciálnymi výstupkami, z ktorých vodný kameň jednoducho zotriete prstami alebo handričkou. Vodný kameň nemá šancu!

Praktické vybavenie
Súčasťou sprchového setu Kielle OUDEE je tiež sprchová hadica s dĺžkou 1500mm. Tá má hladký povrch, vďaka ktorému vyzerá dobre, ale taktiež sa ľahko čistí. Nikde nie sú záhyby, v ktorých by vám zostával vodný kameň alebo ďalšie nečistoty. Výhodou je tiež systém proti prekrúteniu hadice v oboch smeroch vďaka kónickým maticiam. Nechýba ani sprchová tyč s pojazdným jazdcom. Ten vám umožní presne nastaviť výšku, ale aj nasmerovať prúd vody z ručnej sprchy podľa vašej potreby. Tým svoj zážitok zo sprchovania ešte umocníte.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia