KIELLE OUDEE sprchový stĺp teleskopický s nástennou termostatickou batériou, chróm, 20602010

 
 
 
 

 
 

 
 

Kielle

KIELLE OUDEE sprchový stĺp teleskopický s nástennou termostatickou batériou, chróm, 20602010

Kielle
Výrobca:Kielle
Kód produktu:KIELLE 20602010
Hmotnosť: 7.0000
Dodacia lehota
Dodacia lehota: 7 dní
Ušetríte: 20 %
309,35 € Vaša cena: 247,48 €
Našli ste lepšiu cenu?

Popis produktu:

Popis

Sprchový stĺp Kielle OUDEE s nástennou termostatickou batériou

Doprajte si maximálnu relaxáciu so sprchovým stĺpom Kielle OUDEE. Zaujme vás svojím nadčasovým dizajnom, kvalitným spracovaním, ale aj praktickými funkciami. Kombinácia oblých línií a lesklého chrómu pristane každej kúpeľni.

  • Výška: 844 - 1144mm
  • Rozteč batérie: 150mm
  • Farba: chrómová

Ostatné vlastnosti:

  • veľkoformátová horná sprcha na pohodlné umytie
  • jedinečný sprchový prúd SilkFlow na očistu a relaxáciu
  • výsuvná variabilná nástenná tyč
  • funkcia jednoduchého čistenia
  • bezpečnostná zarážka pri 38°C

Sprchový stĺp obsahuje:

  • nástennú termostatickú batériu s prepínačom, bezpečnostná zarážka pri 38°C
  • hlavovú sprchu (Ø260mm, 1 prúd)
  • ručnú sprchovú hlavicu (Ø130mm, 3 prúdy - jemný, intenzívny a kombinovaný)
  • sprchovú tyč s posuvným držiakom sprchy a možnosťou nastavenia výšky umiestnenia hlavovej sprchy
  • sprchovú hadicu (dĺžka 1500mm) vyrobenú z odolného plastu s jednotným hladkým strieborným povrchom, systém proti prekrúteniu ukrytý v kónuse sprchovej hadice

Sprchový set s termostatom
Srdcom sprchového stĺpu Kielle OUDEE je nástenná termostatická batéria s ovládaním prostredníctvom bočných rukovätí. Jednou z nich nastavujete požadovanú teplotu vody a druhou prepínate medzi hlavovou a ručnou sprchou. Tiež s ňou nastavujete intenzitu prúdu podľa vašej potreby. Značka Kielle myslí aj na bezpečnosť vašich detí, preto inštalovala bezpečnostnú poistku proti obareniu. Pri teplotách presahujúcich 38°C, je potrebné uvoľniť bezpečnostnú zarážku, takže sa nemôžete vy ani vaše deti pri sprchovaní omylom obariť.

Vodné prúdy pre každú potrebu
Silnou stránkou sprchového stĺpu Kielle OUDEE sú jej jedinečné sprchy, a to ako po dizajnovej, tak aj praktickej stránke. Hlavová aj ručná sprcha majú nevšedný dizajn. Ten môžete vidieť hlavne zo spodnej strany, kde výstupky tvoria efekt rozkvitajúcej kvetiny. Okrem vzhľadu vás ale zaujmú aj samotné sprchové prúdy. Horná sprcha Kielle OUDEE s priemerom 260mm poskytuje osviežujúci prúd vody, ktorý vaše telo príjemne zahalí do kvapiek vody. Tento intenzívny prúd vody je veľmi príjemný a uvoľní vaše telo po náročnom dni.

Sprchová hlavica Kielle OUDEE s priemerom hlavice 130mm ponúka hneď 3 prúdy – jemný, intenzívny a kombinovaný. Medzi jednotlivými prúdmi môžete jednoducho prepínať jedným stlačením tlačidla priamo na ručnej sprche. Ide to ľahko aj s mokrými rukami.

  • najmodernejší jemný prúd vyvolá na vašej koži nesmierne príjemný pocit a pripraví vám jedinečný a luxusný zážitok zo sprchovania, unikátnosť tohto prúdu spočíva v miešaní vzduchu s kvapkami vody, výsledkom sú plné a bohaté mikrokvapôčky, ktoré vás zahalia do príjemnej vodnej hmly, prúd je navyše oveľa tichší ako u iných spŕchách
  • intenzívny prúd využijete hlavne na uvoľnenie napätých a stuhnutých svalov alebo na masáž pokožky hlavy
  • kombinovaný prúd vody dodá vášmu telu i mysli potrebné uvoľnenie a dokonalú očistu tela

Jednoduchá údržba
Údržbu vám uľahčí funkcia jednoduchého čistenia dýz. Dýzy spŕch sú vybavené špeciálnymi výstupkami, z ktorých vodný kameň jednoducho zotriete prstami alebo handričkou. Vodný kameň nemá šancu!

Zladené prvky
Iste oceníte aj ďalšie vybavenie sprchového setu Kielle OUDEE. Nechýba sprchová tyč s posuvným jazdcom, vďaka ktorému ľahko nastavíte výšku aj smer prúdu sprchovej hlavice podľa aktuálnej potreby. Ďalším praktickým pomocníkom je sprchová hadica s dĺžkou 1500mm. Plastová hadica s jednotným strieborným povrchom je dokonale hladká, takže sa veľmi ľahko čistí. Praktickú funkciu hadice podporuje tiež systém proti prekrúteniu hadice, ktorý je ukrytý v jej kónuse.

Príslušenstvo


Na stiahnutie


Príslušenstvo


 
 
Navštívili ste
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia